Niš – Dizeldorf – Niš

Slike su informativnog karaktera

Niš

Dizeldorf

Dan(i)
Polazak trenutno nema letova
Dolazak
Cena

Dizeldorf

Niš

Dan(i)
Polazak trenutno nema letova
Dolazak

LETOVI NIŠ-DIZELDORF (Weze)

Termini
  • Ova destinacija trenutno nije aktuelna.
  • Sve aktuelne destinacije sa niskog aerodroma mozete pogledati OVDE.

 

Cene karata
  • Da biste dobili najniže cene avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije. Ne postoji pravilo o ograničenju minimalnog i maksimalnog boravka. Cena karte formira se po modelu tržišne tražnje- veća tražnja dovodi do povećanja cene.
Prtljag
  • Dozvoljeno je unošenje kabinskog prtljaga teškog do 10 kg i dimenzija 55x40x20 cm, kao i još jedne manje torbice dimezija 35x20x20. Sve više i veće od toga podleže dodatnim troškovima. Dodatno plaćate taksu za bebe, kao i prevoz bebi opreme. Izuzetak su rasklopiva dečija kolica čiji je transport besplatan ako je težina manja od 20 kg.  Predati prtljag je ograničen na dve torbe od po 20 kg. Za svaki kilogram preko toga potrebna je doplata od 10 evra. Doplata je potrebna i za prevoz muzičkih instrumenata, skijaške opreme, bicikla, bilo koje druge sportske opreme i tako dalje.
  • Prevoz kućnih ljubimaca  nije dozvoljen. Izuzetak su psi vodiči koji su dopušteni i to bez doplate. To važi za sve zemlje osim Švedske, Norvećke, Velike Britanije ili Maroka. Takođe, dodatno se naplaćuje ako želite da birate mesto sedenja, zatim izmena termina leta, promena imena putnika i sl.
Gde sleće avion?
  • Aerodrom Dizeldorf Weze je međunarodni aerodrom smešten na 60 km udaljenosti od grada Dizeldorfa Nemačkoj. Zbog primamljivih uslova poslovanja ovaj aerodrom koriste i nisko-budžetne avio kompanije među kojima je i Ryanair. Bez obzira na udaljenost samog aerodroma, putnici imaju dovoljan broj mogućnosti da sa aerodroma dođu do samog Dizeldorfa ili pak do neke druge željene destinacije.

Avio kartu možete kupiti uplatom na ziro racun slanjem profakture od strane agenta , nakon uplate trebate poslati fotografiju pasosa kako bi podaci bili ispravni jer nije moguće raditi dodatne izmene .

Avio kartu možete kupiti direktnim dolaskom u nasu agenciju, bitno je sa sobom poneti pasos ili slikanu stranicu pasosa gde se nalaze generalije putnika.

Kontakt telefoni 018 415 0 515 i 060 415 0 513 ili putem maila office@globusnis.rs

POŠALJITE UPIT