Dukes Dubai Jumeirah The Palm
Hotel:

Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Bazen
Klima uređaj
Wellnes & Spa
Doručak
Sef
Lift
Sadržaj objekta:
Hotel odlikuje spoj britanskog šarma i komsopolitskog luksuza. Gosti mogu da se opuste u bazenu (lenja reka), kao i da se bave raznim sportovima na vodi.
Sadržaj smeštaja:
Hotel poseduje 279 luksuzno uređenih soba i 227 elegantno opremljenih apartmana s hotelskom uslugom i izvanrednim pogledom na Persijski zaliv i panoramu Dubai Marine.
Avionski prevoz
USLUGA:
ND
PP
 • Hotel DUKES DUBAI smešten je na Palm Džumeiri. Hotel odlikuje spoj britanskog šarma i komsopolitskog luksuza.
 • Gosti mogu da se opuste u bazenu (lenja reka), kao i da se bave raznim sportovima na vodi.
 • Hotel poseduje 279 luksuzno uređenih soba i 227 elegantno opremljenih apartmana s hotelskom uslugom i izvanrednim pogledom na Persijski zaliv i panoramu Dubai Marine.
 • Smeštajne jedinice sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, pribor za pripremu kafe i čaja, veliki ormar i sef.
 • Dodatne pogodnosti uključuju bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor Floris. U hotelu se služe najbolja jela britanske kuhinje.
 • U restoranu Great British (GBR) služi se izbor britanskih jela tokom celog dana. Iz restorana se pruža lep pogled na panoramu Dubai Marine.
 • Gosti takođe mogu da obeduju u baru i restoranu West 14th koji se nalazi na plaži. U baru DUKES služe se neki od najboljih svetskih martinija.
 • Na 14. spratu nalazi se vrhunski opremljena teretana sa modernom opremom i prozorima od poda do plafona sa odličnim pogledom na panoramu Dubai Marine.
 • Ostali sadržaji uključuju veoma popularan frizerski salon.
 • Na samo 30 minuta vožnje nalaze se Aerodrom Dubai (DXB) i Međunarodni aerodrom Al Maktum.
 • Tržni centar Mol of Emirejts nalazi se na 20 minuta vožnje, a Dubai Mol na 30 minuta.
 • Svi zabavni parkovi i odmarališta u Dubaiju su takođe udaljena 30 minuta od smeštajnog objekta
EKSKLUZIVNA PONUDA
3 MINUTA HODA OD NOVOOTVORENOG TRZNOG CENTRA NAKHEEL MALL
 • 1. dan › Beograd – Dubai › Poletanje aviona za Dubai. Sletanje u Dubai. Transfer do hotela i smeštaj. Noćenje.
 • 2.- 5. / 6. / 7. / 9. dan › Dubai › Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.
 • 6. / 7. / 8. / 10. dan › Dubai – Beograd › Transfer na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje u Beograd.

Molimo vas da proverite tačno vreme leta dva dana pre polaska na putovanja

PAKET ARANZMAN: ( avio karta, smeštaj, transfer, administrativni troškovi, AERODROMSKE TAKSE )
Hotel U
s
l
u
g
a
Tip
sobe
SEPTEMBAR SEPTEMBAR SEPTEMBAR SEPTEMBAR
Datumi nisu navedeni jer su polasci svakog dana. SEZONA 2023.
6d / 5n 7d / 6n 8d / 7n 10d / 9n
Dukes Dubai Jumeirah The Palm 5*

Tip sobe: Deluxe / Lokacija: Jumeirah The Palm

Besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana
3 MINUTA HODA OD NOVOOTVORENOG TRZNOG CENTRA  NAKHEEL MALL

 

ND Dbl 940€ 1035€ 1130€ 1320€
Cena aranzmana je promenljiva jer je redovna linija u pitanju, a cena aranzmana je radjena na najjeftinijoj karti raspolozivoj u momentu objave cenovnika.

 

PAKET ARANZMAN: ( avio karta, smeštaj, transfer, administrativni troškovi, AERODROMSKE TAKSE )
Hotel U
s
l
u
g
a
Tip
sobe
OKTOBAR OKTOBAR OKTOBAR OKTOBAR
Datumi nisu navedeni jer su polasci svakog dana. SEZONA 2023.
6d / 5n 7d / 6n 8d / 7n 10d / 9n
Dukes Dubai Jumeirah The Palm 5*

Tip sobe: Deluxe / Lokacija: Jumeirah The Palm

Besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana
3 MINUTA HODA OD NOVOOTVORENOG TRZNOG CENTRA  NAKHEEL MALL

 

ND Dbl 1145€ 1285€ 1420€ 1690€
Cena aranzmana je promenljiva jer je redovna linija u pitanju, a cena aranzmana je radjena na najjeftinijoj karti raspolozivoj u momentu objave cenovnika.
Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd -Dubai-Beograd kompanijom “FLY DUBAI” (direktan let)
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
  broj noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge;
 • Aerodromske takse: oko 80 €;
 • Usluga licenciranog vodica na nasem jeziku po standardima Ujedinjenih Arapskih Emirata
 • PCR test ,za ulazak u UAE potrebno je priložiti negativan PCR test ne stariji od 72 sata od vremena uzorkovanja.
 • Obroke i piće na navedenim letovima kompanije Fly Dubai
 • Boravišnu taksu na celoj teritoriji UAE (TOURISM DIRHAM, po odluci DTCM-a broj D/000/152/187 od 05.02.2014 ) hotelu na licu mesta (prilikom check in-a ili prilikom check out-a) i iznosi: hoteli 5* ili više 20 dirhama (20 DHS ≈ 4 EUR) po sobi* po noći / hoteli 4*/4*lux 15 dirhama (15 DHS ≈ 3 EUR) po sobi* po noći / – hoteli 3*/3*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi* po noći hoteli 2*/2*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi* po noći / *U slučaju suite ili apartmana sa više soba taska se plaća za svaku sobu prema gore navedenim kriterijumima
 • Ostale individualne troškove
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje – preporučujemo kupovinu u agenciji
 • Deca od 0-2 godine plaćaju 100€ i nemaju mesto u avionu.
 • Dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte (i ima sedište u avionu, autobusu, obroke i ostale hotelske usluge osim sopstvenog kreveta).
 • Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj.
 • Treća odrasla osoba u standardnim sobama plaća za dodatni ležaj cenu koja je izrazena u tabeli.

U slučaju da putnik otkaže ugovor o putovanju:

do 34 dana pre početka putovanja (od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana) – zadržava se 400 EUR po osobi (na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja)
od 33 dana do 21 dan pre početka putovanja (od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana) – zadržava se 75% ukupne cene aranžmana (na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja)
od 20 dana pre početka putovanja do 1 dan (pre početka putovanja od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana), kao i na dan putovanja – zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana (na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja)
Svaka promena rezervacije po ovom cenovniku (imena ili prezimena putnika, datuma polaska na putovanje ili povratka sa putovanja, promena smeštajnog objekta kao i tipa i strukture sobe) smatra se otkazom aranžmana od strane putnika, i podleže troškovima po posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa. Nova rezervacija će se vršiti po aktuelnim i objavljenim cenama koje važe na dan nove rezervacije.
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze
Za dobijanje viza za UAE potrebno je prilikom prijave priložiti pasos i sliku u boji na skeniranje ili u visokoj rezoluciji u JPG formatu skeniranu prvu stranu pasoša na kojoj se nalaze podaci putnika, kao I u boji skeniranu sliku dimenzija za pasoš poslati na e-mail

Iznos troškova viziranja se ne vraća u slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja UAE. Postoji mogućnost da imigraciono odeljenje UAE zahteva dodatnu dokumentaciju u zavisnosti od svakog
pojedinačnog slučaja.
Deca od 0-2 godine plaćaju 100€ i nemaju mesto u avionu
Cena aranžmana zavisi od raspoloživosti mesta na najjeftinijoj klasi sedišta na letovima avio kompanije u trenutku rezervacije
Hoteli u Dubaiju imaju kategorizaciju od 1* do 5*, dok Hotel Apartments imaju kategorizaciju STANDARD (odgovara kategorizaciji hotela 4*) i DELUXE (odgovara kategorizaciji hotela 5*), a First Central Hotel Appartment ima kategorizaciju STANDARD, a po nasoj proceni odgovara hotelu kategorije 4*Lux;
Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje dece u jednu sobu, te se u tom slucaju vrši upit kod hotela
Dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte (i ima sedište u avionu, autobusu, obroke i ostale hotelske usluge osim sopstvenog kreveta)

Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj
Check in u hotelima je posle 14 h, a check out najkasnije do 12 h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela
Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti “lanč paketom”
Treća odrasla osoba u standardnim sobama plaća za dodatni ležaj cenu koja je izrazena u tabeli
Raspodelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela tako da svi dodatni zahtevi i želje se prosleđuju hotelu, ali organizator putovanja ne može da garantuje
ispunjenje, zagarantovana je samo usluga koja je naplaćena
 Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu
ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne
smatra promenom aranžmana.
Predstvanik organizatora putovanja je obavezan da dočeka i isprati putnike i vrši obilaske prema rasporedu

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, potrebno je da obavestite predstavnika agencije na prvom info sastanku ili telefonom a da se o tome
napravi zapisnik potpisan od strane putnika i predstavnika agenicje
Fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija, prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene
Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se u katalogu koji je sastavni deo ovog programa, kao i na web sajtu
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika. Oraganizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
Agencije ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE “WAYOUT” D.O.O. SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA.
MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE.
PROGRAM PUTOVANJA BR. 962 OD 11.08.2022.
Organizator putovanja WAYOUT d.o.o. / Licenca: OTP 117/2021 kategorija A od 13.10.2021

POŠALJITE UPIT