Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Sadržaj objekta:
Olive Garden Vila - nalazi se u mirnom delu Kavosa, udaljen petnaestak minuta hoda od centralne ulice i desetak minuta od plaže. 
Sadržaj smeštaja:
Vila raspolaže trokrevetnim sobama. Svaka soba je dosta komforna i klasično grčki opremljena sa: čajnom kuhinjom, frižiderom, kupatilom, terasom.
  • Lokacija – nalazi se u mirnom delu Kavosa, udaljen petnaestak minuta hoda od centralne ulice i desetak minuta od plaže.
  • Vila raspolaže trokrevetnim sobama koje su opremljene čajnom kuhinjom, frižiderom, kupatilom, terasom.
  • 1. dan / BEOGRAD – Srbija – Makedonija – Grčka:
  • Okupljanje grupe u popodnevnim časovima. Vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.
  • 2 – 10. dan / Grčka – Igumenica – KAVOS:
  • Dolazak  u luku Igumenica u popodnevnim satima (vreme dolaska je relativno i u zavisnosti je od situacije na graničnim prelazima i saobraćajnicama). Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Krf u trajanju od oko 60 minuta. Iskrcavanje i transfer do hotela/apartmana. Zeleno ostrvce okupano suncem i okruženo kristalno čistim morem biće naš domaćin narednih 10 dana. Njegove plaže se ubrajaju među najlepše na svetu, od beskrajnih peščanih obala do skrivenih uvala. Stara venecijanska  i engleska arhitektura, uske uličice, veliki broj turista, kafe barova, klubova, giftshop-ova, romantični zalasci sunca i poznata grčka gostoljubivost zadovoljiće sva vaša čula. Odmor upotpunite posetom glavnom gradu Krf, jednim od najlepših gradova u Grčkoj, danju ludujte na najvećoj i najlepšoj plaži Glifada, a mesto Kavos, gde žurke traju danonoćno, će se pobrinuti za nedostatak sna i ludilo do ranih jutranjih sati. Više nego kvalitetnim sadržajem, ostrvo opravdava svoju popularnost iz dana u dan.
  • 11. dan / KAVOS – Igumenica – Grčka – Makedonija:
  • Napuštanje hotela/apartmana u ranim jutarnjim časovima. Pakovanje stvari u autobuse i napuštanje ostrva Krf. Vožnja trajektom do luke Igumenica. Sledi vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…
  • 12. dan / Srbija – BEOGRAD:
  • Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). KRAJ PROGRAMA.

Ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije.

Sve trenutno dostupne objekte pogledajte OVDE.

Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

● 9 noćenja u izabranom smeštaju

● Prevoz na relaciji Beograd-Kavos-Beograd turističkim autobusima

● Trajekt Igumenica – Lefkimi/Krf – Igumenica i transfer do apartmana

● Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana

● Organizacioni i drugi troškovi agencije

● Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje. Osiguranje se preporučuje za ulazak u inostrane zemlje, putnici sami snose odgovornost ako ne uzmu putno osiguranje ili na osnovu procene graničnih vlasti budu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Uplata se vrši u agenciji.

● Boravišna taksa 0,5€ po danu po smeštajnoj jedinici, plaća se na recepciji

● Doplate u odnosu na grad polaska

● Fakultativne izlete na destinaciji i usluge koje nisu predviđene programom

● Individualne troškove putnika

POŠALJITE UPIT