Niš – Bratislava – Niš

Slike su informativnog karaktera

Niš

Bratislava

Dan(i)
Polazak trenutno nema letova
Dolazak
Cena

LETOVI NIŠ-BRATISLAVA (Milan Rastislav Štefanik )

Termini
  • Ova destinacija trenutno nije aktuelna.
  • Sve aktuelne destinacije sa niskog aerodroma mozete pogledati OVDE.
Cene karata
  • Da biste dobili najniže cene avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije. Ne postoji pravilo o ograničenju minimalnog i maksimalnog boravka. Cena karte formira se po modelu tržišne tražnje- veća tražnja dovodi do povećanja cene.
Prtljag
  • Dozvoljeno je unošenje kabinskog prtljaga teškog do 10 kg i dimenzija 55x40x20 cm, kao i još jedne manje torbice dimezija 35x20x20. Sve više i veće od toga podleže dodatnim troškovima. Dodatno plaćate taksu za bebe, kao i prevoz bebi opreme. Izuzetak su rasklopiva dečija kolica čiji je transport besplatan ako je težina manja od 20 kg.  Predati prtljag je ograničen na dve torbe od po 20 kg. Za svaki kilogram preko toga potrebna je doplata od 10 evra. Doplata je potrebna i za prevoz muzičkih instrumenata, skijaške opreme, bicikla, bilo koje druge sportske opreme i tako dalje. Prevoz kućnih ljubimaca  nije dozvoljen. Izuzetak su psi vodiči koji su dopušteni i to bez doplate. To važi za sve zemlje osim Švedske, Norvećke, Velike Britanije ili Maroka. Takođe, dodatno se naplaćuje ako želite da birate mesto sedenja, zatim izmena termina leta, promena imena putnika i sl.
Gde sleće avion?
  • Aerodrom Milan Rastislav Štefanik u Bratislavi, poznat i kao aerodrom Bratislava, je međunarodni aerodrom u SlovačkojAerodrom se nalazi na 9 km severoistočno od centra Bratislave.
  • Kroz aerodrom je 2007. godine prošlo preko 2 miliona putnika. Danas aerodrom ima dve piste na kojima mogu sleteti svi tipovi aviona, i služi za redovne i čarter letove, kao i domaće i međunarodne letove. Na aerodromu postoje dva terminala i to Odlazni terminal A, izgrađen 1971. godine, i dolazni terminal B, izgrađen 1994. godine.
Kako stići do grada?
  • Sa aerodroma  je dostupan autobus broj 61 koji vozi do glavne stanice, a na „Trnavske myto“ može se uhvatiti tramvaj do centra grada. Karte se isključivo kupuju na automatima, menjačnicama ili u turističkim kancelarijama, unapred, jer ih vozači ne prodaju.
Kako stići do Beča?
  • Prevoz od Bratislave do Beča, glavnog grada Austrije, može se obaviti „Blaguss“ autobusima, koji saobraćaju deset puta dnevno i „Postbus“ autobusima koji saobraćaju svakog sata.
  • Ako putujete iz Beča u Bratislavu ili u suprotnom smeru, možete se voziti i brodom, koji do Bratislave stiže za 1 sat i 15 minuta, a do Beča za 1 sat i 30 minuta. Stajalište brodova je u samom centru Bratislave, kod „Novy Most-a“.

Avio kartu možete kupiti uplatom na ziro racun slanjem profakture od strane agenta , nakon uplate trebate poslati fotografiju pasosa kako bi podaci bili ispravni jer nije moguće raditi dodatne izmene .

Avio kartu možete kupiti direktnim dolaskom u nasu agenciju, bitno je sa sobom poneti pasos ili slikanu stranicu pasosa gde se nalaze generalije putnika.

Kontakt telefoni 018 415 0 515 i 060 415 0 513 ili putem maila office@globusnis.rs

POŠALJITE UPIT