Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Klima uređaj
Sadržaj objekta:
Vila se nalazi na udaljenosti od oko 80 metara od plaže.
Sadržaj smeštaja:
Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni su na prvom i drugom spratu vile i poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TV, TWC i terasu sa garniturom za sedenje.
Sopstveni prevoz
Autobuski prevoz
USLUGA:
NA
 • Lokacija: Vila se nalazi na udaljenosti od oko 80 metara od plaže.
 • Opis: Vila raspolaže 1/3 apartmanima (grčki bračni krevet u spavaćoj sobi i kauč na razvlačenje u trpezarijskom delu),
 • 1/4 apartmanima  (grčki bračni i standardni krevet u spavaćoj sobi i kauč na razvlačenje u trpezarijskom delu)
 • 1/5 apartmanima  (grčki bračni i standardni krevet u spavaćoj sobi i rasklopivi kauč u trpezarijsko kuhinjskom delu).
 • Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni su na prvom i drugom spratu vile i poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TV, TWC i terasu sa garniturom za sedenje.

Program putovanja autobusom:

1.dan Polazak iz Beograda u 18:00 časova. Tokom putovanja, na relaciji Beograd – Niš – Vranje, moguće je usputno priključenje putnika na za to predviđenim i dozvoljenim mestima. Pauza motel Predejane cca 45 min. Noćna vožnja preko S.Makedonije ili Bugarske sa kraćim usputnim pauzama.

2.dan Dolazak u prepodnevnim časovima, smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u smeštajnoj jedinici. 9, 10, 12, 14, 17, 18, 24. ili 28. dan Polazak iz Polihrona za Srbiju u 18.30h. 10, 11, 13, 15, 18, 19, 25. ili 29. dan  Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim ili prepodnevnim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj usluga.

Program putovanja sopstvenim prevozom:

1.dan Dolazak na destinaciju. Od 15h smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u smeštajnoj jedinici. 8, 9, 11, 13, 16, 17, 23. ili 27. dana napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9.00. Kraj svih usluga.

Ovaj obajekat trenunto ne prima rezervacije.

Sve trenutno dostupne objekte pogledajte OVDE

Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

U cenu paket aranžmana u predsezoni i vansezoni je uračunato:

autobuski prevoz na relaciji Beograd – Polihrono – Beograd, usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman/studio II kategorije lokalne kategorizacije – prema domaćoj kategorizaciji, navedeni apartmani/studiji pripadaju I kat. smeštajnih jedinica) na bazi najma za 10, 12, 14, 15 ili 22 noćenja.

U cenu aranžmana u sezoni je uračunato:

usluge najma (apartman/studio II kategorije lokalne kategorizacije – prema domaćoj kategorizaciji, navedeni apartmani/studiji pripadaju I kat. smeštajnih jedinica) na bazi 10 ili 15 noćenja, usluge predstavnika kao i upotreba AC uređaja u periodu od 01.07.-31.08.

Boravišna taksa (placa se na licu mesta 0.5-1.5 e dnevno po apartmanu/studiju),

međunarodno zdravstveno i druga osiguranja putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovniku osiguravajućeg društva, programom nenavedene usluge, individualni i drugi troškovi putnika.

 • Popusti predsezona i vansezona:
 • Popust za sopstveni prevoz -30€;
 •  Popust za autobuski prevoz u slučajuspajanja više smena -30€ po osobi, za narednu smenu.
 • Uslovi za decu u pratnji minimum dve odrasle osobe:
 • dete do 7 godina u zajedničkom krevetu – plaća samo cenu prevoza za decu 45€;
 • dva deteta ukupne starosti do 12 god. u zajedničkom krevetu – plaćaju kao za jednu odraslu osobu;
 • 3 deteta ukupne starosti do 18 godina u dva zajednička kreveta – plaćaju smeštaj i prevoz kao za dve odrasle osobe.
 • Dete do 7 godina koje koristi smeštaj na sopstvenom krevetu ostvaruje popust -10% na cenu aranžmana. Sva deca koja koriste autobuski prevoz imaju obezbeđeno sedište.
 • Uslovi za decu u sezoni:
 • dete do 7 god. u krevetu roditelja–besplatno;
 • dva deteta ukupne starosti do 12 god. se tretiraju kao jedna odrasla osoba.
 • 3 deteta ukupne starosti do 18 god. se tretiraju kao dve odrasle osobe.
POŠALJITE UPIT